Service en onderhoud


Een volledig aanbod met service en onderhoud voor HVAC-systemen

Ons volwaardige aanbod met service- en onderhoudsmogelijkheden biedt gebouweigenaars en -beheerders totale gemoedsrust. Zowel grote als kleine organisaties vertrouwen op ons voor de zorg voor hun gebouwen en HVAC-systemen. Daarbij zorgen we voor betrouwbare, efficiënte, kosteneffectieve gebouwen waarin comfortabel kan worden gewoond en gewerkt.

We bieden uiteenlopende serviceniveaus, zodat u de dekking nauwkeurig kunt afstemmen op uw behoeften en budget. Voor kritieke toepassingen, zoals datacenters, processen en productie met een hoge waarde en zorginstellingen, bieden we de hoogste ondersteuning om te zorgen dat uw gebouwen en bijbehorende systemen prioriteit krijgen en het hele jaar door dag en nacht optimaal blijven presteren. Er zijn uiteenlopende pakketten die passen bij uw vereisten, hetzij voor één gebouw of voor nationaal onroerend goed.

Al onze servicemonteurs zijn getraind volgens de hoogste professionele normen en hebben een volledige accreditatie voor de verwerking van F-Gas. Ook voldoen ze aan alle andere verplichtingen. Technici beschikken over de nieuwste analyse- en diagnosehulpmiddelen waarmee ze potentiële problemen kunnen vaststellen voordat deze tot storingen en stilstand leiden. Bovendien kunnen ze de prestaties optimaliseren, waardoor de operationele kosten en emissies worden teruggedrongen.

We beschikken over uiteenlopende intelligente oplossingen voor bewaking op afstand die dag en nacht potentiële problemen melden. Onze analisten zijn expert en controleren continu elke afwijking of alarmstatus om problemen te diagnosticeren en prioriteit aan serviceoproepen te geven, zodat de kosten worden verlaagd en systemen zo snel mogelijk weer volledig in werking kunnen worden gesteld.

Uw HVAC-installatie onderhouden

We zijn gespecialiseerd in het onderhouden van HVAC-installaties van CIAT en van alle andere merken waarover u mogelijk beschikt.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat de installatie het gehele jaar in topconditie is, waardoor onvoorziene storingen met alle bijbehorende kosten en productiviteitsproblemen worden vermeden. Onze onderhoudscontracten zijn flexibel en opgesteld om aan de eisen van verschillende soorten gebouwen en uiteenlopende budgetten te voldoen.

Optimaal van uw systemen profiteren

Om uiterst efficiënte gebouwen met hoogwaardige prestaties te realiseren, is het heel belangrijk om de installatie die het gebouw bedient te optimaliseren. Wij zorgen dat de installatie op een intelligente manier werkt en vloeiend en naadloos communiceert. Daarbij houden we, indien relevant, rekening met de omgevingsomstandigheden.

Onze ingenieurs zijn bekwaam in het beoordelen en herkennen van mogelijkheden om de prestaties te verbeteren, waardoor besparingen op operationele kosten, lagere emissies en een productievere omgeving voor personen in gebouwen worden geboden.

Naleving van wet- en regelgeving

De wetgeving voor gebouwen en de prestaties en veiligheid van installaties is complex en verandert constant. Onze vakbekwame technici en ingenieurs zijn volledig geschoold om naleving van alle relevante normen en regels te garanderen, waardoor u volledige gemoedsrust krijgt.

Vervangende componenten

De wetgeving voor gebouwen en de prestaties en veiligheid van installaties is complex en verandert constant. Onze vakbekwame technici en ingenieurs zijn volledig geschoold om naleving van alle relevante normen en regels te garanderen, waardoor u volledige gemoedsrust krijgt.

Waarom zouden wij uw HVAC-installatie repareren en onderhouden?

  • Wij zijn expert op het gebied van systemen van CIAT en andere merken;
  • Onze servicemonteurs zijn volledig getraind volgens de hoogste industriële normen;
  • We garanderen volledige naleving van alle wettelijke eisen;
  • We optimaliseren uw installatie voor efficiëntie en lagere operationele kosten;
  • Ons geplande onderhoud garandeert continuïteit van de HVAC-prestaties en voorkomt ongeplande storingen;
  • We reageren snel wanneer er een storing in systemen ontstaat;
  • Originele reserveonderdelen van fabriekskwaliteit garanderen betrouwbaarheid en prestaties;
  • We zorgen voor blijvend comfort voor gebruikers van gebouwen, zodat huurders blij en tevreden blijven;
  • We kunnen helpen bij het bedenken en realiseren van een algehele strategie voor energiebesparing om uw kosten te verlagen;

 

Contact:

Tel: +32 2.414.80.80 

Email: info@ciat.be